Marketing met EVA

Je bedrijf loopt goed. Toch weet je dat als je de marketing goed vorm geeft er absoluut meer in zit. Omdat marketing niet je sterkste kant is, weet je niet precies waar je moet beginnen. En ook niet hoe je het aan moet pakken. Kortom, je kunt best hulp gebruiken bij het maken van jouw marketingplan. Met het Marketingplan MKB/ZZP werken we samen een marketingplan uit. Daarna is de keuze aan jou. Ga je het plan zelf uitvoeren? Of besteed je dit aan mij uit?

Marketingplan MKB/ZZP

Het Marketingplan MKB/ZZP bestaat uit de volgende 3 delen.

 

1 – De inventarisatie

Tijdens een Skype gesprek van maximaal 1,5 uur maken we nader kennis. We praten over jou, je bedrijf, je producten/diensten, je klanten, je concurrentie, je wensen, je ideeën en natuurlijk over je huidige marketingactiviteiten. Je krijgt praktische tips en adviezen aangereikt waar jij mee aan de slag kunt.

 

2 – De uitwerking

Op basis van de inventarisatie werk ik jouw marketingplan uit. Dit wordt een praktisch en overzichtelijk document inclusief actieplan.

 

3 – De oplevering

Tijdens een tweede Skype gesprek van maximaal 2 uur presenteer ik het plan en nemen we deze samen door. Daarna kun je er zelf mee aan de slag. Het is ook mogelijk om een Marketing Assistance pakket af te nemen en mij het voor je te laten doen.

De voordelen van het Marketingplan MKB/ZZP

je krijgt een duidelijk, doelgericht marketingplan inclusief actieplan0%
je krijgt praktische tips en adviezen om met jouw marketing aan de slag te gaan0%
je vergroot je marketingkennis0%
je neemt kennis van de marketingtrends van nu0%

Het Marketingplan MKP/ZZP is beschikbaar vanaf € 550,=

Aan de slag met een goed marketingplan? Maak een afspraak.

Marketing quick scan

Wil je meer uit je marketing halen? Ben je bereid 30 minuten te investeren in een Skype gesprek? Tijdens het gesprek belichten we een aantal zaken die belangrijk zijn voor jouw succes. Uiteraard krijg je waardevolle tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.

Vraag nu de gratis Marketing quick scan aan!