Website met EVA

Jouw bedrijf is al een tijd online aanwezig. Niet alle informatie is up-to-date en ook de ‘look & feel’ is niet helemaal van deze tijd meer. Je wilt graag met de website aan de slag. Je vraagt je alleen af hoe je deze klus moet klaren. Het Projectplan Internet is tweeledig. Je hebt een website die weer een paar jaar mee kan. En je ontvangt een strategie voor het komende jaar. Daarna is de keuze aan jou. Ga je de strategie zelf uitvoeren? Of besteed je dit aan mij uit?

Projectplan Internet

Het Projectplan Internet is voor alle bedrijven en ZZP-ers die een WordPress website hebben of naar dit platform willen overstappen. Omdat het onmogelijk is om in alle platformen thuis te zijn, heb ik bewust gekozen om het Projectplan Internet alleen voor WordPress aan te bieden.

Het Projectplan Internet bestaat uit de volgende 5 delen.

 

1 – De inventarisatie

Tijdens een Skype gesprek van maximaal 1,5 uur maken we nader kennis. We praten over jou, je bedrijf, je producten/diensten, je wensen, je ideeën, je marketingstrategie en natuurlijk over je huidige website. Je krijgt praktische tips en adviezen aangereikt waar jij mee aan de slag kunt.

 

2 – De analyse

Aan de hand van de inventarisatie wordt je website door mij geanalyseerd. Zo controleer ik bijvoorbeeld of je webteksten en de look & feel van jouw website je doelgroep aanspreken. Ik bekijk of je website overzichtelijk is en of je er op een logische manier doorheen kunt navigeren. Ook bekijk ik of je klanten binnen een paar clicks daar komen waar jij ze wilt hebben.

 

3 – De uitwerking

Op basis van de inventarisatie en de analyse schrijf ik een plan van aanpak voor de vernieuwing/optimalisatie van jouw website. Hierin wordt aandacht besteed aan platformkeuze, template keuze, structuuroptimalisatie, pagina-indeling, look & feel en content. Daarnaast stel ik ook het strategisch plan voor het komende jaar op. Hierin staan de benodigde acties inclusief planning. En ook tips en adviezen.

 

4 – De bespreking

Tijdens een tweede Skype gesprek van maximaal 2 uur presenteer ik het plan van aanpak voor je vernieuwde website en het strategische plan. Daarna kun jij gaan werken aan de tekstuele invulling van de diverse pagina’s.

 

5 – De uitvoering

In deze fase begeleid ik de vernieuwing van je huidige website. Om het proces soepel, vlot en snel te laten verlopen en jou tijd te besparen, zit ik als procesbegeleider tussen jou en de webbouwer. Het is ook mogelijk om in deze fase een Website assitance pakket af te nemen. Dan heb je ook geen omkijken meer naar content, beeldmateriaal, SEO (zoekmachineoptimalisatie), etcetera.

De voordelen van het Projectplan Internet

je krijgt het plan van aanpak voor je vernieuwde website inclusief strategisch plan voor de komende jaren0%
je krijgt hands-on begeleiding bij het realiseren van je website0%
je krijgt praktische tips en adviezen om met jouw marketing aan de slag te gaan0%
je vergroot je websitekennis0%
je neemt kennis van de websitetrends van nu0%

Het Projectplan Internet is beschikbaar vanaf € 950,=

Succesvol worden met top website? Maak een afspraak.

Website quick scan

Wil je meer uit je website halen? Ben je bereid 30 minuten te investeren in een Skype gesprek? Dan onderwerp ik jouw website aan een quick scan. Tijdens het gesprek krijg je mijn feedback en waardevolle tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.

Vraag nu de gratis Website quick scan aan!