Over Bianca Abma

Professional, doorzetter en avonturier

De stelling ‘Doe het goed of doe het niet.’ is mij op het lijf geschreven. Wat ik ook doe, of het nu zakelijk of privé is, ik doe het goed of ik laat het. Voor mij geen half werk. En twijfelachtige kwaliteit maakt mij ongelukkig. Alleen goed is goed genoeg. Juist daarom ben ik ook zo trots als een opdrachtgever mij roemt om mijn professionaliteit. Missie geslaagd!

 

‘Tot het gaatje gaan’ is een andere uitspraak die ook helemaal bij mij past. Geloof ik in een idee of concept dan ga ik tot het gaatje om het te realiseren. Opgeven komt in mijn woordenboek niet voor. Een heerlijke eigenschap die ik koester omdat deze mij heeft gebracht tot waar ik nu sta. Succesvolle ondernemer, eigenaar van biancaabma.com (voorheen Abma Events) en sinds 2015 mede-eigenaar van Wadi Rum Nomads.

 

Voor mij gaat het leven over ten volle leven, over van alles beleven en over avonturen beleven. Zakelijk heeft mij dit een veelzijdig en kleurrijk CV en twee bedrijven opgeleverd. Privé bracht mijn hang naar avontuur mij al in 35 landen. In 2015 ging ik het voor mij ultieme avontuur aan. In het buitenland gaan wonen en werken. En zo woon ik nu in Rum village, een klein woestijndorpje in het zuiden van Jordanië.

Passie, plezier en nieuwsgierigheid

Elke dag leef en werk ik vanuit passie. Met mijn enthousiasme, mijn bevlogenheid en mijn energie mag ik keer op keer zowel zakelijk als privé mooie dingen doen. Voor mij is dat erg belangrijk. Juist daarom bied ik alleen producten en diensten aan die mij na aan het hart liggen. Waardoor zowel mijn opdrachtgevers als ik kunnen genieten van mijn tomeloze energie en een goed eindresultaat.

 

Plezier is een andere essentiële kernwaarde voor mij. Plezier in iets hebben, motiveert mij tot op mijn bot. Het geeft me focus en drive. En het laat me tijd en werkdruk vergeten. Als ik iets met plezier doe dan ben ik op mijn best en lever ik topkwaliteit. En dat is iets waar mijn zakelijke klanten maar ook mijn familie en vrienden mee verblijd. Ik plezier, zij plezier.

 

Al van kleins af aan ben ik nieuwsgierig en heb ik belangstelling voor van alles en nog wat. Dingen weten was en is belangrijk voor mij. Dat maakt me actief, creatief en inventief. Het maakt mijn leven spannend en interessant omdat het mogelijkheden geeft en deuren opent. Toch herken ik mij ook in de zegswijze van Socrates “Hoe meer je weet, des te meer weet je hoe weinig je weet.”. En juist daarom wil ik steeds weer meer leren.

profielfoto van Bianca Abma

In contact komen?

Bel me via Skype (bianca.abma)
Of mail info@biancaabma.com

 

Word je liever gebeld?
Dat kan. Laat je gegevens achter dan bel ik je.

 

Je naam

Telefoonnummer