Portfolio

Bianca combineert visie en inlevingsvermogen, zij heeft een bijzonder praktische 'mind', oog voor detail en een veelzijdig oplossend vermogen. Bianca is van alle markten thuis of ze weet waar ze moet 'shoppen'. En met haar gevoel voor humor is Bianca een hele fijne partner/projectmanager.
Franciska Moors, managing partner Tiara International LLC
Bianca is voor mij meer dan een zeer gewaardeerde collega. Met de jaren groeien en vullen we elkaar steeds meer aan. Zowel als sparringpartner en vooral ook als blogbuddies. Haar kritische noot en kijk op zaken levert mij de meest wonderlijke resultaten. Haar opmerkingen zetten mij aan het denken. Of bevestigen dat ik er nog niet helemaal uit bent. Bianca is een absolute topper en een mooi voorbeeld van je hart durven volgen. En of dat nu toevallig vanuit het buitenland gebeurt, maakt niets uit. Zij helpt je steevast naar een hoger niveau!
Jessica Warsosemito, eigenaar 123 Organizing
Bianca’s procesmatige en pragmatische aanpak maken het mogelijk dat onze droom ook daadwerkelijk van de grond kan komen. Haar enthousiasme en zorgvuldigheid maken haar voor ons de ideale samenwerkingspartner.
Andrea Henning, eigenaar wezenlijk werken
Bianca is een zeer professionele vrouw onder meer in het bijstaan van een ondernemer m.b.t. zijn marketingbeleid zowel strategisch als op uitvoerend niveau en weet door haar manier van vragen, haar inlevingsvermogen en haar creativiteit tot de juiste oplossingen en alternatieven te komen.
Karlo Heijnen, directeur Heijnen Management Recruitment BV
Bianca heeft in samenwerking met Be Curieus onze website ontwikkeld. Haar kennis van ICT en webdesign kwam in het ontwikkelproces zeer goed van pas. In de realisatiefase heeft zij voor ons de webteksten geschreven en de pagina’s opgemaakt. Door haar expertise hebben wij nu een professionele, zeer toegankelijke en gebruiksvriendelijke website voor onze gasten.
Titus Stoelinga, directeur BEST WESTERN PLUS City Hotel Gouda
Bianca heeft een prettige en doelmatige manier van werken en ze biedt persoonlijke begeleiding. In een kort tijdsbestek zijn er duidelijke afspraken gemaakt, gericht op het verduidelijken van de producten en het binnenhalen van potentiële klanten. Ze heeft veel kennis en kwaliteit op het gebied van marketing en sales.
Bianca Meijsen, eigenaar Expect a Miracle Training & Co